hírlevél törzsvendégprogram

Promóciós és szerződéses kódok
Érkezés
Távozás
Éjszakák


Az 1. szoba
Felnőttek:
Gyermekek:
Szobák száma: 


DANUBIUS BEST PRICE GUARANTEE

Foglaljon nálunk garantáltan a legjobb árakon!

Amennyiben szállását közvetlenül a Danubius Hotels Group-nál foglalja, biztos lehet abban, hogy minden esetben a lehető legalacsonyabb egyéni szobaárat kapja. Ha a foglalásától számított 24 órán belül mégis találna máshol egy alacsonyabb publikus árat, abban az esetben visszaigazoljuk Önnek ezt az alacsonyabb árat, ráadásként pedig 30 euró kedvezményt is adunk, amelyet egyéb szolgáltatásokra (pl.: éttermi fogyasztás, minibár, wellness kezelés) használhat fel szállodánkban a tartózkodása alatt. További részletekért tekintse meg az Általános Üzleti Feltételeinket

Az árgarancia érvényesítéséhez töltse ki online űrlapunkat, legkésőbb 48 órával a szállodába történő sztenderd bejelentkezési idő előtt.


általános üzleti feltételek árgarancia érvényesítő űrlap
Pihentető gyógykúra Marienbadban

Wellness Marienbad gyógyszállodáiban

Páratlan fürdőélmény és gyógyulás egy helyen

A tiszta levegőjű Marienbadban pihenését csodálatos környezetben és minőségi spa szolgáltatásokkal töltheti. A wellness Marienbad idilli városában leginkább a gyógyító hatású fürdőzésről szól. Reumára, ízületi panaszokra a hidro-, fiziko- és elektroterápiás kezeléseket ajánljuk gyógyászati központjainkban. Egy kellemes pezsgőfürdő vagy a víz alatti sugármasszázs pedig biztosan segíteni fog Önnek ellazulni. Próbálja ki az iszapkezelést is, amelynek során a helyi források környékén lévő tőzegből és különféle iszapfajtákból összeállított pakolást alkalmaznak a szakemberek. Fürdött már széndioxidos gázban? A Mária-gázforrás felhasználásával így serkentik a vérellátást és javítják a szívműködést.

A gyógykezelések mellett a hagyományos wellness élmény sem maradhat el a marienbadi Danubius szállodákban. A hárommedencés római fürdő és jacuzzi, valamint a különleges relaxáló fürdők gondoskodnak az egész család kikapcsolódásáról és felfrissüléséről.

Ha választása Marienbadra esik, ne hagyja ki az itt található legismertebb történelmi látványosságot, a Kolonádának nevezett oszlopcsarnokot, amely kivételes emlékmű az 1800-as évek végéről. Látogassa meg Ön is az egyik legnépszerűbb cseh üdülővárost, ahol több mint 40 gyógyforrás, festői környezet és tökéletes pihenés várja!

Ajánlat kereső

   törlés
Pihentető gyógykúra Marienbadban - Danubius Health Spa Resort Nové Lázně *****,Danubius Health Spa Resort Centrální Lázně ****,Maria Spa ****,Danubius Health Spa Resort Hvězda ****, Danubius Health Spa Resort Imperial ****,Danubius Health Spa Resort Grandhotel Pacifik ****,Danubius Health Spa Resort Butterfly ****,Spa Hotel Svoboda ***,Spa Hotel Vltava ****

Pihentető gyógykúra Marienbadban

Marienbad

Pihenjen és gyógyuljon Marienbadban!  
Érvényesség: 2015. november 25. - 2018. január 7.
9 hotel ajánlata
Min. ár
378 EUR
fő/7 éjszaka
 
Térkép
Danubius Hotels Group
Facebook Google+ Youtube Twitter Flickr Instagram Magazin
Legutóbb
megtekintve
 
X